Kimberly Green Sausage Pasta


It's such a pleasure having lunch at Nanny's Pavillon restaurant because I've always loved their pastas and pancakes. Yum! This time I'm going to give you a review of my chosen menu of lunch that day. Proudly present you guys...
KIMBERLY'S GREEN SAUSAGE PASTA


TOM'S CARAMEL BANANA CHOCOLATE




If you're a big fan of basil and pesto. This is a food worth tasting, I love how it's not creamy and not greasy and those sausage are cooked perfectly and they smell so nice :).
Tom's Caramel Banana Chocolate is such a sweet treat! You'll have glimpse of caramel, chocolate sauce and one scoop of vanilla ice cream to even make it more and more adorable! LOVE IT!

Nanny's Pavillon
Tribeca Park, Central Park Mall
Tanjung Palapa Rd. 11470

14 komentar:

  1. masnya, permisi numpang nanya *aku harap masnya ngerti bhs indonesia, my english is just not good, heuheu* kalau boleh tau, masnya make kamera apa ini? sama ada tutorialnya kah dalam ambil gambarnya? smcm youtube account gitu? trmksh sebelumnya. btw ini blog awesome sekalii :)

    BalasHapus
    Balasan
    1. oh iya, ak emang lagi ada plan buat bikin post "food photography" but lately I just can't because I've been super busy with finishing my final project. Stay tuend and thanks for becoming a loyal reader :).

      Hapus
  2. hahaha iya ngerti kok I'm Indonesian too don't forget about that hahaha... I used three cameras and I use it rolling, but mostly aku pake Canon 550D (kit lens for me is enough), tapi di post-post terakhir aku lagi pake nikon d3000 (the lowest entry level dslr with a great picture quality) with 35mm prime lens f1.8. Lighting aku selalu pake natural sunlight, ak gak akan pake flash, it will ruin the beautiful meal presentation.

    BalasHapus
  3. GOOD DAY AND WELCOME TO STANDARD ONLINE FINANCE LTD
    Do you need 100% Finance? I can fix your financial needs with a lower back problem of 3% interest rate. Whatever your circumstances, self employed, retired, have a poor credit rating, we could help. flexible repayment, Contact us at: standardonlineinvestment@gmail.com

    Apply now for all types of loans and get money urgently!
    * The interest rate is 3%
    * Choose between 1 and 35 years of repayment.
    * Choose between monthly and annual repayment plan.
    * Terms and conditions of the flexibility of loans.

    Regards,
    Mr. Abdul Muqse

    BalasHapus
  4. KLIK DI SINI >>> AGENS128
    Haloo Guys , Bingung Mau cari SITUS GAME ONLINE yang menghasilkan UANG??
    Dari pada bingung DAN menghabiskan KUOTA tanpa menghasilkan,
    Yuk langsung aja Gabung di situs terlengkap
    dan terbesar di ASIA , yaitu di AGENS128 nomor satu loooh Guys di
    ASIA . BONUS nya banyak banget dan Permainan nya lengkap banget loh guyss

    Mari bergabung dengan kami dan NIKMATI berbagai Promo menarik dari Kami AGENS128!!

    *BONUS 10% KHUSUS MEMBER BARU SABUNG AYAM*

    - Syarat deposit minimal 100.000.
    - Maksimal bonus yang bisa di dapatkan sebesar 4.000.000.
    - Bonus langsung di isikan ke akun setelah member setuju mengambil bosnus 10% tersebut.
    - Member yang mengambil promo ini harus mencapai kemenangan 3x + bonus dan deposit, contoh Deposit 1.000.000 + Bonus 100.000 = 1.100.000 x3 = 3.300.000 + 1.100.000 = maka total 4.400.000 baru bisa melakukan Withdraw.
    - Jika tidak mencapai syarat tersebut dan tetap ingin melakukan withdraw , bonus yang sudah kami berikan akan kami potong kembali 200%
    - Tidak boleh safebet ( bet meron/wala secara bersamaan dalam 1 pertandingan )
    - Bonus hanya berlaku untuk satu akun dan tidak berlaku jika terdapat persamaan dari IP, no rek, no telp, dan email dengan member yang mengklaim promosi yang sama.
    -Member yang mengambil promo ini tidak bisa mengklaim rebate ( cashback )

    "JANGAN LUPA" Kunjungi SITUS dibawah ini Guys !!!
    Sabung Ayam Online
    Situs Sbobet
    Login Sabung Ayam S128

    Untuk keterangan lebih lanjut, segera hubungi kami di:
    Whatsapp : 0852-2255-5128
    Line : agens1288
    Telegram : AgenS128
    https://www.linktr.ee/s128agen

    Ayo tunggu apalagi !!! Aman dan Terpercaya !!!

    BalasHapus
  5. situs prediksi bola adalah memperlakukan yang manis! Anda akan melihat sekilas karamel, saus cokelat, dan satu sendok es krim vanilla untuk membuatnya semakin manis! SUKA!

    BalasHapus
  6. Royal WhatsApp is a fantastic instant messenger app for Android. You can find some extra features that are not available in other similar functional apps. By using this app, you can make audio & video calls, exchange text messages, create groups to build a strong community.

    BalasHapus
  7. This is very informative post, good work, i like this content and wish to read more from you. thanks for such a informative post. Now it's time to avail https://vataccount.com/ for more information.

    BalasHapus
  8. Thanks for sharing amazing recipe with us. Now it's time to avail accounting real estate for more information.

    BalasHapus
  9. I just had to pen down my thoughts after stumbling upon this linguistically delightful blog! web development company in Pakistan It's like stumbling upon a hidden gem in the vast world of cyberspace. 🍝✨

    BalasHapus
  10. I found myself captivated by your writing style, which is as rich and satisfying as a hearty bolognese sauce. dry cleaners Your choice of words is like the al dente texture of well-cooked pasta – just perfect. 🍝💬

    BalasHapus
  11. ADWhatsMod is a modified version of the popular messaging app WhatsApp. Here's a summary of its key points:

    Features:

    Additional functionalities not found in the official app: These include:
    Customization: Changing themes, message fonts, hiding online status, and altering the "last seen" indicator.
    Messaging features: Scheduling messages, sending automatic replies, forwarding messages without the "forwarded" tag.
    Other functionalities: Downloading WhatsApp statuses, changing your voice in calls.

    BalasHapus
  12. You need to use a third-party service to use Spotify Receiptify and get a receipt of your most played songs.

    receiptify log out heroku

    BalasHapus